București, România

Termeni și Condiții

Introducere

1.1 Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului vertikgroup.eu (denumit în continuare “Site-ul”), care aparține VERTIK TOGETHER SRL, înregistrată în România sub numărul CIF 39396718 J40/7285/2018 și având sediul în Calea Victoriei 155, Sectorul 1, București, România (denumită în continuare “VERTIK”).

1.2 Prin accesarea și utilizarea Site-ului, utilizatorul (denumit în continuare “Utilizatorul”) acceptă să respecte și să se conformeze prezentului document, care poate fi actualizat sau modificat în orice moment, fără notificare prealabilă.

Drepturi de autor și proprietate intelectuală

2.1 Toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală cu privire la conținutul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini și software, aparțin VERTIK sau titularilor de licență ai acestora. Niciun conținut de pe Site nu poate fi copiat, modificat, distribuit sau utilizat în alt mod fără acordul scris prealabil al VERTIK.

Confidențialitate și protecția datelor personale

3.1 VERTIK respectă și protejează confidențialitatea datelor personale ale Utilizatorilor și se angajează să respecte Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

3.2 Datele personale colectate de VERTIK pot include, dar nu se limitează la, nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date sunt colectate în scopul de a permite echipei VERTIK să contacteze persoanele care folosesc formularele de contact de pe Site sau alte rețele.

3.3 Abonații la newsletter vor primi e-mailuri regulate cu informații și noutăți legate de VERTIK. Utilizatorii își pot retrage consimțământul de a primi aceste e-mailuri în orice moment, urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în fiecare e-mail.

3.4 VERTIK păstrează datele personale ale Utilizatorilor pentru o perioadă de 2 ani și se angajează să nu transfere, să nu mute sau să nu migreze aceste date către terți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau contractuale.

3.5 Utilizatorii au dreptul de a solicita ștergerea, modificarea sau punerea la dispoziție a datelor personale pe care le deține VERTIK. Pentru a face acest lucru, Utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa [email protected] cu solicitarea lor. Echipa VERTIK va răspunde în cel mai scurt timp posibil și va lua măsurile necesare pentru a îndeplini cererea Utilizatorului.

Limitarea răspunderii

4.1 VERTIK nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune sau pierderi suferite de Utilizator ca urmare a accesării sau utilizării Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, daune cauzate de întreruperi temporare ale Site-ului, erori, omisiuni, lipsa de disponibilitate a informațiilor, viruși informatici sau alte elemente dăunătoare.

4.2 Deși VERTIK depune toate eforturile pentru a menține informațiile de pe Site la zi și corecte, nu poate garanta în totalitate exactitatea, completitudinea sau actualitatea acestora. Utilizatorul folosește informațiile de pe Site pe propria răspundere.

Legături către alte site-uri

5.1 Site-ul poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt controlate de VERTIK. VERTIK nu își asumă răspunderea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile acestor site-uri web. Utilizarea acestor legături către alte site-uri web este pe propria răspundere a Utilizatorului.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1 VERTIK își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorul este responsabil să verifice periodic această pagină pentru a se informa cu privire la eventualele modificări. Utilizarea continuă a Site-ului după publicarea oricăror modificări ale Termenilor și Condițiilor constituie acceptul Utilizatorului față de aceste modificări.

Legea aplicabilă și jurisdicția

7.1 Prezentul document este supus legilor române și orice litigiu care ar putea rezulta din interpretarea, executarea sau încetarea acestuia va fi soluționat de către instanțele competente din România.

Contact

8.1 Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la Termenii și Condițiile prezentate, vă rugăm să contactați VERTIK la adresa de e-mail disponibilă pe Site sau prin intermediul formularului de contact.