București, România

Cum facem

VERTIK oferă servicii personalizate adaptate nevoilor clienților și pune în valoare poveștile lor de succes din 4 perspective: financiar, comunicare, marketing și juridic.

Servicii Premium

Descoperă experiența clientului VERTIK

Pasul 1

Stabilim o întâlnire sau discuție

Pasul 2

Analizăm contextul companiei și potențiala colaborare

Pasul 3

Semnăm contractul

Pasul 4

Stabilim obiectivele, echipa și realizăm planul

Pasul 5

Livrăm și Raportăm

Pasul 6

Evaluăm, ajustăm și măsurăm performanța

Premium Services

Parteneri

MALEFICO

Marketing

Marketing
Într-o manieră personalizată, centrată pe nevoile clientului, consolidăm poziționarea publică a companiei și creăm valoare adăugată prin comunicare. Servicii oferite: conținut și structură website, secțiune Relații cu Investitorii, newslettere, social media, studii de percepție, strategii specifice.

Legal
Financiar

Financiar
Contribuim și coordonăm, după caz, realizarea raportărilor financiare și prezentarea rezultatelor financiare, stabilirea obiectivelor de piață de capital, evaluarea și măsurarea rezultatelor din piața de capital.

Comunicare

Comunicare
Realizăm strategii de IR& PR și le punem în aplicare, organizăm întâlniri cu investitorii, evenimente, realizăm comunicate de presă și sprijinim aparițiile publice ale managementului, urmărim prezența publică a companiei.

Împreună putem obține succesul pe termen lung în piața de capital!

Vei beneficia de o evaluare detaliată a poziției actuale a companiei tale și de identificare a punctelor tari și a ariilor de îmbunătățire.
Vei fi pregătit pentru listarea la bursă și vei avea o strategie clară de relații cu investitorii.
Vei beneficia de o comunicare mai bună cu investitorii și de o îmbunătățire a raportării financiare.
Vei avea o echipă de management pregătită pentru a se prezenta profesionist în piața de capital.

Vezi cele mai întâlnite curiozități despre colaborarea cu noi

Călătoria spre bursă și construirea comunicării cu investitorii (IR- Investor Relations) implică o etapă de pregătire, training și planificare a procesului. Vom colabora, echipa de consultanți profesioniști ai VERTIK, pentru a creiona o strategie personalizată și eficientă pentru relații cu investitorii.

Listarea la bursă este un demers strategic pentru companie, astfel strategiile de comunicare cu investitorii se construiesc pentru minim 1 an. Investitorii apreciază consecvența și seriozitatea echipei de management în livrarea planurilor propuse.

Funcția de IR și PR este una cheie în cadrul companiei și adesea deciziile importante țin de top managementul companiei. În sprijinul acestor decizii cel mai adesea colaborăm cu persoane din departamentele financiar, comunicare și juridic, ideal în colaborare.

Prețul serviciilor este estimat în funcție de complexitatea proiectului și necesarul de efort. În general colaborăm în baza unor abonamente lunare care implică un set de activități și servicii personalizate, astfel pentru o ofertă dedicată vă sugerăm o discuție.

Pune o întrebare